sponsor

Cambiar tamaño del texto


Sports

Tamaño del texto: 10 12 14 16 18

Diferencias entre los ERE de Andalucía y GÜRTEL "El Intermedio"

Il lancio di monetine a Bettino Craxi

Película MEMORIA DEL SAQUEO (completa)

(Prof. Bernd Senf) Las raíces profundas de la crisis financiera mundial....

Acto del Colegio de Pedagogos de Cataluña


El  X Aniversari,
del Col·legi de Pedagogs de Catalunya
reuneix els seus màxims referents històrics i
atorga el VI Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa


El concorregut acte, celebrat avui a la seu del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), ha estat presentat i conduit per Dolors Prats Martínez, secretària de les juntes de l’Associació Catalana de Pedagogia i de la primera junta del COPEC.

El president del COPEC, Josep Maria Elias i Costa, ha obert l’acte recordant el paper fonamental que han tingut molts pedagogs i pedagogues en la creació del COPEC que “s’han deixat la pell” per a què puguem avui celebrar aquest 10è aniversari, i ha donat pas als parlaments que amb el tema: El COPEC: De les llavors a la celebració del 10è aniversari, han dut a terme Montserrat Martínez Martínez, presidenta de l’Associació Coordinadora Estatal de Pedagogia, delegació de Tarragona; Violeta Núñez Pérez, presidenta de l’Associació Catalana de Pedagogia i Jordi Riera Romaní, darrer president de l’Associació Catalana de Pedagogia i primer president del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. Ha estat un emotiu i enriquidor recorregut per les arrels històriques i la realitat d’aquests deu anys, en el que han quedat paleses les il·lusions i les forces dipositades en el projecte de construir i consolidar un Col·legi Professional en defensa de la pedagogia i dels seus professionals.

L’acte ha tingut com a tancament d’or amb l’atorgament VI Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa (FCiF) al pedagog, Ferran Benet Carreras i Tudurí per l’assaig Plegats som més forts: algunes claus d’interpretació de l’acció pedagògica al darrer decenni i propostes col·legials per als/les professionals de la Pedagogia, lliurat per  Maria Assumpció Pou Coll, vídua de F. Company.
El gran nombre de treballs presentats així com la seva extraordinària qualitat, posicionen el premi FCiF com un dels més importants del gènere, i donen resposta a l’objectiu del COPEC de promoure i generar coneixement pedagògic.

Els assistents han pogut gaudir del muntatge audiovisual: “Un passeig de 10 anys per la història del COPEC”, en record dels esdeveniments més significatius.

L’acte ha finalitzat després d’un càlid brindis entre els assistents durant el qual Josep M. Elias, president del COPEC, ha fet entrega d’un obsequi commemoratiu als qui foren cabdals en el procés de creació i consolidació del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, amb qui ha bufat les representatives espelmes.

El COPEC des de la seva creació ha tingut un creixement constant. Durant aquests 10 anys ha representat, sense descans, els interessos generals de la pedagogia, ha ordenat amb rigor l'exercici de la professió, ha defensat fermament la dignitat i la llibertat dels col·legiats/des en l'exercici de la professió i ha vetllat per a què l'activitat professional s'ajusti als interessos de la ciutadania. Tot això ha estat possible gràcies a les Juntes de Govern, Consells Social, Comissió de Deontologia, Vocalies, els rigorosos i dinàmics Grups de Treball: Superdotació i Altes Capacitats; Gent Gran, Mediació; Pedagogia i Escola; Pedagogia Social; Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida i, el recentment creat, Pedagogs Sense Fronteres.

En el seu darrer Manifest “Ja n’hi ha prou”, en resposta a les recents declaracions del Ministro de Educación, el COPEC es posiciona clarament en contra de les decisions arbitràries que es prenen en matèria d’Educació i es posa a disposició de les autoritats educatives competents per aportar el seu coneixement i “saber fer pedagògic” per superar els problemes i assolir la desitjada qualitat educativa.

Una de les lluites del COPEC és el reconeixement dels àmbits d’intervenció del pedagog/a, com es constata en l’adhesió al Manifest “Ni un pas enrere”, promogut per la plataforma del tercer sector. I actuacions de la Vocalia i Grup de Treball de Pedagogia Social, amb les que es reivindica el rol del professional de la pedagogia en l’àmbit social.

Entre les properes activitats que actualment està articulant el COPEC, es troben les III Jornades d’Altes Capacitats Intel·lectuals, en col·laboració amb el COPC, concebudes per a contribuir a donar resposta a les necessitats educatives d’infants i joves, i el Juliol Pedagògic, que fomenta la formació pedagògica especialitzada.

El COPEC és present en diversos mitjans de comunicació, especialment amb COM RÀDIO, amb qui es col·labora quinzenalment en el programa Amunt i Avall, realitzat i conduït per Virtu Morón. 


Persona de contacte
Concepció Reig i Sansó
Vocal de Promoció i difusió
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

El Gobierno desaira a Dívar y le deja claro que ya no le apoya
 
La vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría y el ministro de Justicia, Alberto Ruiz Gallardón, han dejado claro que Carlos Dívar, presidente del Consejo General Judicial (CGPJ) y del Tribunal Supremo (TS), no cuenta ya con el respaldo del Gobierno. Su presencia esta mañana en un deslucido acto conmemorativo del Bicentenario del Alto Tribunal ha sido una sucesión de desplantes al hasta ahora máximo representante de los jueces, que ha vivido con rostro de abatimiento el vacío que le han prodigado los pr esentes. Sólo el príncipe Felipe, que presidía el acto, ha departido con él.

HIJA DE DOLORES PAN, SENADORA DEL PP POR PONTEVEDRA Y AMIGA PERSONAL DE ANA PASTOR, A LA QUE LLEVA VINCULADA MÁS DE UNA DÉCADA.

ABSOLUTA DESCONOCEDORA EN MATERIAS VINCULADAS AL ARTE O GESTIÓN.

¿ALGUIEN ME PUEDE JUSTIFICAR EL SILENCIO DE TODA LA CLASE POLÍTICA, SINDICATOS, ETC...?

LA JOVEN EN CUESTIÓN FUE DESPEDIDA DE SU ANTERIOR TRABAJO EN VIGO POR INCOMPETENTE, SE TRASLADO A MADRID PARA GANAR UN SUELDO DE MILEURISTA Y AHORA ES CUATROMIL EURISTA CON  DIETAS APARTE.

ESTO LO SABRÁ MARIANO? CINCO MILLONES DE PARADOS Y LOS POCOS PUESTOS DE TRABAJO QUE HAY SE LOS SIGUEN ADJUDICANDO A HIJ@S DE POLÍTICOS, COMO SI ESTOS NO GANARAN SUFICIENTE PARA MANTENER A SUS FAMILIAS (CON LA CANTIDAD DE FAMILIAS CON TODOS SUS MIEMBROS EN PARO).

LICENCIADA EN ADE

Economía/Empresas.- Cristina Díaz Pan, nueva directora gerente de la Fundación Aena

Cristina Díaz Pan
Foto: AENA
MADRID, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -
   La Fundación Aena ha designado como nueva directora gerente a Cristina Díaz Pan, que sustituirá en el cargo a Teresa Díaz-Caneja, al frente del patrimonio artístico de la organización compuesto por más de 1.600 obras de la segunda mitad del siglo XX y del siglo XXI, según ha informado el ente público en un comunicado.
   Díaz Pan es licenciada en Administración y Dirección de Empresas por la Universidad de Cardiff (Gales), en la Escuela de Negocios Caixanova y posee un máster en Dirección y Gestión de Comercio Exterior por la Escuela Superior de Negocios y Tecnologías (ESDEN).
   Durante su trayectoria profesional, ha trabajado desde 2007 en proyectos de consultoría estratégica y análisis de mercado, desarrollando estudios estadísticos, de oferta y demanda, planes estratégicos y de gestión, además de análisis de viabilidad económico-financiera y servicios de consultoría internacional.

Alfombras en Coia en la Calle Bueu.

Autor: Patricia Piñeiro, Periodista VP.

Un numeroso grupo de vecinos , tanto mayores como menores, siguiendo la tradición de todos los años, hay engalanado su calle con una ofrenda floral. 

La ofrenda floral sirvió para comprobar el deterioro de la imagen del Alcalde de Vigo, del PSOE y de sus colaboradores del BNG, aliados para ignorar una zona privilegiada en Coia.

Los vecinos en pie de madrugada, a las cinco de la mañana y hermandados, han llevado a cabo una bonita alfombra en la calle Bueu, acto que se repite con la misma ilusión año tras año. En la foto se puede ver cómo los vecinos elaboran la tan famosa alfombra de Coia en Vigo, donde por un día las flores sustituyen a los automóviles.

Los vecinos que siempre colaboran con gran entusiasmo manifiestan la gran dejadez del ayuntamiento de Vigo, presidido  por Don Abel Caballero, exministro de fomento y alcalde polémico, por el grave abandono que presenta la zona.

Recordar que la zona que circunda a la alfombra está dotada de un pulmón natural y con un pilón antiquísimo que presenta las graves carencias y olvidos del alcalde de Vigo, que es protestado por toda la zona llegando algunos de los presentes a manifestar sus intentos de organizarse para plantearle en el futuro que nadie del vecindario vote al alcalde y al partido que los sustenta en el poder entre ellos hablan de darle el mismo trato al BNG, puesto que son claros compadres en el abandono de una zona natural de primera y en el apoyo que prestan a un gobierno que los tiene olvidados.



Foto: Venan Piñeiro. VP

Fashion